Pistemaalausmestari Pia: Pistemaalaus & Mandala - tyyneyttä luovuudesta -näyttely
-

Julkaistu

Pistemaalausmestari Pia: Pistemaalaus & Mandala - tyyneyttä luovuudesta -näyttely

Hyvän mielen talolla lokakuussa 2022

Taiteilijaesittely

Hei olen Pia’s art. Olen Hyvän mielen talolla kokemusasiantuntijana, vapaaehtoisena, ryhmänohjaajana sekä hallituksessa olen nyt toista kauttani. Sisälläni asuu oppimisen addikti, joka kääntyy kätevästi opettamisen intoon. Sen vuoksi yrittäjähenkisyys on pallon tavoin pomppinut minua kohti koko aikuisiän.

Kymmenentuhannen ensimmäisen pisteen kanssa koin edistystä, innostusta ja luovuuden flown. Pisteet olivat muodoltaan hyviä sekä epämääräisiä, ne hakivat muotoaan eri pinnoilla ja eräänä päivänä syntyi se täydellinen piste!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on ykkösjuttu ja sen ymmärsin täysin vasta kun sen menetin. Minun kohdallani ”sallin vain hyvät tyypit sekä mageet jutut” on asenne, josta en luovu. Siksi en ole edes näin eläkkeellä malttanut jäädä laakereille, mutta on autuasta, kun on tietoisuus siitä, että voin halutessani tehdä sen. Yksi hyvinvoinnin jalka on ulkoilu ja meillä siitä huolehtii Kingi & Mimmi - villakoirakoira parivaljakko. Kesät fillaroin ja talvet autoilen. Oulujoen syleilyyn pulahtaminen on taivaallista - rakastan veden tuntua ympärilläni.


Piditkö uutisesta? Jaa se kaverille!