Kesäjuhlan liput myynnissä, ohjelmassa muutos: esiintymään Duo Tanja Torvikoski ja Petri Kuusela

Kesäjuhlan liput myynnissä, ohjelmassa muutos: esiintymään Duo Tanja Torvikoski ja Petri Kuusela

02.05.2019

 

 

Hyvän mielen talon kesäjuhlat järjestetään

torstaina 6.6.2019, klo 16:30 – 18:30.

Paikkana on perinteikäs Weckmanin talon juhlatila keskellä Oulua, Sepänkadun ja Kirkkokadun kulmauksessa.


Kesäjuhlaan on osallistumismaksu, 20 euroa, johon sisältyy ohjelma ja buffet-ruokailu.

 

Ilmoittautuminen  Hyvän mielen talon neuvontaan p. 041 463 5712.


Tapahtuman musiikkina on iloisen kesäistä musiikkia oululaisilta muusikoilta ja musiikinopettajilta Tanja Torvikoskelta ja Petri Kuuselalta, jotka tässä Miira Peltosen kuvaamina:

 

Duo Tanja Torvikoski ja Petri Kuusela julkaisivat maaliskuussa debyyttialbuminsa Ship's Bell. Tyyliltään he edustavat folkia ja  Hyvän mielen talon kesäjuhlan ohjelmaan valitaan nautittavaksi iloista, kesäistä musiikkia. Maalis-huhtikuussa 2019 duo on tehnyt kiertueen ympäri Suomea ja tulevaisuudessa yhtenä haaveena on lähteä esiintymään ja työskentelemään myös ulkomaille. Tanja ja Petri tekevät molemmat musiikkia säveltämällä ja Tanjalla painopisteenä ovat lisäksi olleet sanoitukset. 

Kesäjuhlan täydentää kokonaisuudeksi hyvä tarjottava. Maukas ja monipuolinen buffet-tarjoilu Unirestalta, joka toimii Weckmanin juhlahuoneiston vakituisena catering-palveluna. 

 

Tervetuloa viettämään rentoa kesäjuhlaa alunperin luutnantti Reinhold Weckmanin yksityisasunnoksi vuonna 1902  rakennetussa, hienossa juhlatilassa, jonka näkeminen on jo sinänsä mielenkiintoinen kokemus. Weckmanin talo säilyi jatkosodan pommituksista, vaikka Mannerheimin puiston ympärillä muuten kävi melkoinen tuho ja monet talot tuhoituivat täysin. 

Vuonna 1935 talo oli siirtynyt Oulu Oy:n omistukseen ja vuonna 1979 yhtiö teetti rakennuksessa laajan sisätilaremontin. Samalla rakennuksesta tuli puhdas edustustila. Erilaisten fuusioiden seurauksena talo päätyi StoraEnson omistukseen. Vuonna 2008 Oulun ruotsinkielisen kulttuurin tukijärjestö Svenska Kulturens Vänneri i Uleåborg r.f. osti Weckmanin talon StoraEnsolta ja päätti keskittää siihen Svenska Privatskolan i Uleåbor-koulun kaikki toiminnot. Nykyisin Weckmanin talon tilat ovat osa yhdistyksen monipuolista toimintaa.

Lisätietoa: 

Solja Peltovuori, 041 4667682  ja solja.peltovuori@hyvanmielentalo.fi

Takaisin blogikirjoituksiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: