>

Hyvän mielen talo mukana lääketieteen ja hoitotyön opiskelijoiden koulutuksessa

Hyvän mielen talo mukana lääketieteen ja hoitotyön opiskelijoiden koulutuksessa

13.02.2020

Hyvän mielen talo tekee yhteistyötä Oulun yliopiston lääketieteen tiedekunnan ja Oulun ammattikorkeakoulun hoitotyön koulutusohjelmien kanssa asiakaslähtöiseen elintapaohjaukseen ja vuorovaikutukseen liittyvän opintokokonaisuuden toteuttamisessa.

Lääketieteen ja hoitotyön opiskelijat harjoittelevat opintokokonaisuuteen kuuluvaa moniammatillista asiakasohjausta Hyvän mielen talolla learning cafe –menetelmällä toteutettavien pienryhmäkeskustelujen sekä yksilöohjauksen muodossa. Tapaamisten teemoina ovat mm. ravinnon, levon ja liikunnan merkitys terveyden edistämisessä ja elintapasairauksien ennaltaehkäisyssä.  

Yhdistyksen toiminnassa mukana olevat voivat osallistua tilaisuuksissa omien terveystottumusten tarkasteluun ja samalla lisätä alan opiskelijoiden tietämystä ja kokemusta asiakastyöskentelystä. Opiskelijoilta varattavien yksilöohjausaikojen tuella osallistujilla on mahdollisuus myös kokeilla pienten askeleiden muutoksia omissa terveystottumuksissaan. Muutos jollain elämän alueella johtaa usein positiiviseen muutokseen myös toisella alueella; esim. parantuneen unen myötä on helpompaa lisätä myös itselle mieluisaa liikuntaa.

Kevään 2020 Tukea hyvinvoinnin lisäämiseen -learning cafe - tilaisuudet järjestetään seuraavasti:

  • ma 24.2.2020 klo 16-18, ilmoittautuminen 10.2.2020 mennessä
  • to 26.3.2020 klo 10-12, ilmoittautuminen 12.3.2020 mennessä.

Tilaisuuksien yhteydessä osa osallistujista voi varata myös yksilöohjaus- ja seurantatapaamisajan opiskelijoilta. Learning cafe -tilaisuudet ja ohjaustapaamiset ovat maksuttomia.

Lisätiedot sekä ilmoittautumiset pientä välipala-/kahvitarjoilua varten: Päivi Isojärvi, p. 041 4667 683 tai paivi.isojarvi@hyvanmielentalo.fi

Takaisin blogikirjoituksiin

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi: