Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoisten vertaiskohtaamiset

Hyvän mielen talon vapaaehtoisilla on mahdollisuus osallistua erilaisiin vapaaehtoisten vertaiskohtaamisiin. Vapaaehtoisten kuukausitapaamiset ovat avoimia kaikille yhdistyksen vapaaehtoisille tai vasta vapaaehtoistoimintaa suunnitteleville. Olohuoneessa toimiville vapaaehtoisille ja viikonlopputoiminnan vapaaehtoisille järjestetään vertaistapaamiset syys- ja kevätkauden päätteeksi. Vertaistoiminnan vapaaehtoisina toimivien (mm. vertaisryhmien ohjaajien) on taas mahdollista tavata toisiaan vertaisohjaajien verkoston tapaamisissa.

Vapaaehtoisten työnohjaus

Ryhmänohjaajien ryhmätyönohjaus

Ryhmätyönohjaus on suunnattu Hyvän mielen talon vertaisryhmien ja muiden keskusteluryhmien ohjaajille mm.
- ryhmänohjaajana kehittymisen tueksi,
- mahdollisuudeksi jakaa mieltä askarruttamaan jääneitä ryhmätoiminnan tilanteita,
- oman kuormittuneisuudeksi ehkäisemiseksi.
Työnohjaajana toimii työnohjaaja Outi Aarnivala. Työnohjausryhmä kokoontuu Hyvän mielen talolla kevätkaudella 2019 seuraavasti:

to 31.1.2019 klo 16.30-18 (Suvanto)
to 28.2.2019 klo 16.30-18 (Suvanto)
to 28.3.2019 klo 16.30-18 (Suvanto) PERUTTU

Jotta työnohjausryhmä toimii ja se voi tarjota parhaan mahdollisen tuen, sitoutuminen siihen on tärkeää. Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Jenni Tulppo, p. 044 334 6138, jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi

Yksilötyönohjaus kokemustoimijoille ja olohuonetoiminnan vapaaehtoisille (maaliskuun loppuun saakka)

Tarjoamme Hyvän mielen talon kokemustoimijoille ja olohuonetoiminnan vapaaehtoisille mahdollisuuden saada omien tarpeiden mukaista yksilötyönohjausta, joka on pääsääntöisesti kertaluontoista, tarpeen mukaan useamman kerran kestävää tukea omassa kokemus-/vapaaehtoistoiminnan tehtävässä toimimiseen liittyen. Jos olet kiinnostunut tai koet tarpeen kokemustoimijana tai olohuonetoiminnan vapaaehtoisena hyödyntää yksilötyönohjausta, oletko yhteydessä Jenni Tulppoon ajan varaamiseksi työnohjaajan kanssa: p. 044 334 6138, jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi

Yksilötyönohjauksen ajankohdat ajoittuvat ti, ke tai to-päiville (maaliskuun loppuun saakka). Työnohjaajana toimii työnohjaaja Outi Aarnivala.