Tapahtumat, retket, vierailut

KEVÄÄN TEEMAKAHVILAT

Talolla järjestetään teemakahviloita, joissa Hyvän mielen talon vapaaehtoiset, jäsenet ja muut kävijät voivat jakaa omia kokemuksiaan, mielenkiinnonkohteitaan, osaamistaan tms. Kahvilan sisältö voi olla toiminnallista, keskustelua tai infoa. Jos olet halukas suunnittelemaan ja järjestämään teemakahvilan yhdessä työntekijän tai kaverin kanssa, oletko yhteydessä Päivi Heikkilään tai Jenni Tulppoon:
paivi.heikkila@hyvanmielentalo.fi p. 041 463 5710 tai
jenni.tulppo@hyvanmielentalo.fi p. 044 334 6138.

Teemakahviloissa kahvi- ja teetarjoilu.

Teemakahvila ke 30.1. klo 14-15, Ilona
Tervetuloa kuvamatkalle Israeliin! Hyvän mielen talon kokemustoimija Taru Lauru vietti unohtumattoman viikon Israelissa marras-joulukuun vaihteessa 2018. Tule kuulemaan, mikä on mezuza. Entä millainen on Jerusalem? Kannattaako sapatti ottaa tosissaan? Kosher - mitä saan syödä? Nämä ja paljon muuta sekä kauniita valokuvia mielenkiintoisista paikoista tarjolla Tervetuloa minimatkalle!


HYVÄN MIELEN TALON KAMUKAHVILA

Rentoa yhdessäoloa kahvitellen ja mukavan tekemisen parissa. Tapahtumapaikkana Ilona ja ohjaajana vapaaehtoistoimija Kaisa. Kokoontumiset ovat noin kerran kuukaudessa tammi-kesäkuussa torstaisin klo 13-14.30 seuraavilla teemoilla:
24.1.: Sananselitystä ja muita lautapelejä toiveiden mukaan - tutustumista ja toiveita toiminnan suhteen.
21.2.: Musavisa - mikä esittäjä, mikä biisi? Visailua tiedon ja tuurin voimalla pienissä ryhmissä.
28.3.: Kukkien symboliikkaa ja kevätistutuksia. Tutustutaan kukkien symboliseen kieleen ja istutetaan kesäkukkien siemeniä. Halutessasi voit ottaa myös omia astioita tai siemeniä mukaan.
2.5.: Vapaata askartelua - askarrellaan yhdessä kortteja tai tule tekemään vaikkapa huoneentaulu omalla voimalauseel-la/suosikkiaforismillä.
23.5.: Taiteilua musiikin voimalla. Nautitaan musiikista ja tehdään sen inspiroimana yhteisöllinen maalaus. Taiteilu ei vaadi aiempaa maalausosaamista.
13.6.: Kesän kirjavinkit ja lukemisen vaikutukset hyvinvointiin - voit esitellä myös oman suosikkikirjasi tai kirjavinkkisi. Kerätään toiveita syksyn kamukahvilaa varten.

Hyvän mielen talo tarjoaa kahvit ja teet!


TUTUSTUMINEN KÄVELYFUTIKSEEN TI 5.2. KLO 13-14.30

Tutustutaan kokeilutreenien merkeissä kävelyfutikseen, joka on vuonna 2011 Isossa-Britanniassa kehitelty jalkapallon muoto. Matalan aloituskynnyksen sekä pienen loukkaantumisriskin vuoksi kävelyfutista voi harrastaa kuka tahansa ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta, ja siksi laji onkin saavuttanut suuren suosion muun muassa eläkeläisten, työyhteisöjen sekä kuntoutujien joukkueliikuntamuotona. Paikalla kokeilutreenit ohjaamassa Kukunori ry:ltä valmennuspäällikkö Niko Rajala. Treenien päätteeksi keskustellaan osallistujien kiinnostuksesta ja mahdollisuuksista jatkaa kävelyfutista säännöllisenä toimintana. Yhteistyössä Hyvän mielen talo, Klubitalo Pönkkä, OUKA:n erityisliikunta ja Kukunori ry. Kaikille kiinnostuneille avoin, ei ennakkoilmoittautumista!

Paikka: Heinäpään jalkapallohalli (Arina Areena), Nuottasaarentie 12. Saapuminen suoraan hallille, olethan paikalla hyvissä ajoin, viimeistään klo 13!

Varusteet: Vaatteet, joilla hyvä kävellä pelissä ja pelikengät