Mielipaletti -toimintaa nuorille aikuisille

Mielipaletin kevät- ja kesäkalenteri

Huhti-toukokuu 2019

16.4. klo 16-18  Piristysruiske-ryhmä, Polku. Hyvinvointia tukevaa taidetoimintaa rennolla otteella. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule niille kerroille kun pääset! 

25.4. klo 14-18 Tuunaa sun x -pop in -työpaja, Polku. Kaikenikäisille avoin tapahtuma Henkisen hyvinvoinnin viikolla.
Ota mukaan vanha t-paita, kassi, farkut tai jokin muu kankainen. Talolta löytyy myös tuunattavaa. Tee vaikka oma statement-asusteesi kankaanpainannalla, kirjomalla, ompelemalla, liimaamalla tai leikkaamalla. Tarvikkeet löytyvät talolta. Tule ja mene omien aikataulujesi mukaan. Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista

26.4. klo 14-15 Rennosti viikonloppuun, Ilona. Kaikenikäisille avoin tapahtuma Henkisen hyvinvoinnin viikolla.
Sinä olet tärkeä- Huolehdi itsestäsi! Tule kuulemaan ja kokeilemaan mitä vaikutuksia rentoutumisella on kehoon ja mieleen. Tuokio toteutetaan mukavasti istuen.Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

7.5. klo 16-18 Mielipaletin ideapaja. Paikka: asukastupa Hyvän mielen talon alakerrassa. "Tervetuloa keksimään meidän kanssa mitä mukavaa toimintaa voisimme järjestää!" Kiinnostaisko sua ryhmät, työpajat, leirit vai retket? Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

14.5., 21.5. ja 28.5. klo 16-18. Piristysruiske -ryhmä. Hyvinvointia tukevaa taidetoimintaa rennolla otteella. Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule niille kerroille kun pääset!

Kesäkuu

4.6. klo 16-18 Mielipaletin ideapaja, Polku. "Tervetuloa keksimään meidän kanssa mitä mukavaa toimintaa voisimme järjestää!" Kiinnostaisko sua ryhmät, työpajat, leirit vai retket? Ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

11.6.-25.6. Mindfulness-piknik tiistaisin klo 11.30-13, Polku. Kolmen kerran kurssi, jossa kokeillaan erilaisia mindfulness-harjoituksia ja jutellaan kokemuksista sisäpiknikillä. Maksuton. Ohjaajina Valentina ja Ella. Ilmoittaudu Ellalle 4.6. mennessä: ella.sohlo@hyvanmielentalo.fi, p.044 3346 141.