Keskusteluapua ja neuvontaa

Yksilöllistä tukea

Hyvän mielen talolta voi varata yksilöllistä keskusteluaikaa työntekijän tai vapaaehtoisena toimivan kaverin kanssa.


Henkilökohtainen keskusteluapu

Voit varata Hyvän mielen talon työntekijältä henkilökohtaisen keskusteluajan ja perehdytyksen Hyvän mielen talon toimintaan. Tarvittaessa selvittelemme muiden auttajatahojen palveluja. Voimme tavata Hyvän mielen talolla tai asiaa voidaan hoitaa puhelimessa. Keskusteluaika varataan etukäteen talon aukioloaikana numerosta 041 463 5712 tai paikan päällä sopimalla.


Kahdenkeskistä luottamuksellista keskustelua tai toimintaa yhdessä vapaaehtoisen kaverin kanssa!

Voit jutella kuulumisistasi, elämäsi haasteista tai hyvistä hetkistä, tulevaisuudensuunnitelmistasi, mieltä askarruttavista asioista, tai mistä vain - tärkeintä on, että pääset puhumaan jollekulle ja sinua kuunnellaan! Mahdollisuus myös toiminnalliseen tukeen, esim. yhdessä kirjoittaminen tai kävelyllä käyminen, ja tekemisen lomassa keskustelemiseen.

Yksilötukea tarjoavat Hyvän mielen talon vapaaehtoiset kaverit, joista kukin oman esittäytymisensä yhteydessä kertoo, millaisista asioista esimerkiksi kunkin vapaaehtoisen kanssa voi jutella, millaista vertaiskokemusta hänellä on tai millaisia asioita voi tehdä yhdessä hänen kanssaan.

Varaa aikasi Hyvän mielen talon Neuvonnasta numerosta 041 463 5712 tai paikan päällä. Merkitse aika myös itsellesi muistiin. Saavuthan ajoissa paikalle! Aikasi alkamista voit odottaa Olohuoneessa (ellei muutoin sovita).

Ks. vapaaehtoiset ja heidän esittäytymisensä:

Tuija                                                                                                                                                                                             Vesa
Piritta

Lisätietoja: Virve Ahola, 044 334 6138, virve.ahola@hyvanmielentalo.fi