Mun kaupunki - Nuorten vaikuttamisen reseptit

Mun kaupunki - Nuorten vaikuttamisen reseptit

UNELMALEIRI Hiihtolomaviikolla 5.-9.3. klo 12-16

Vahvistetaan omia voimavaroja, unelmia ja myönteisiä asioita elämässä. Leiriläiset tekevät mm. oman unelmien karttansa. Lisäksi teemme elämysretken lähiluontoon.

MUUTOSLEIRI Kesälomalla 25.–29.6. klo 12–16

Etsimme konkreettisia keinoja vaikuttaa omaan elämään, kaupunkiin ja ihmisten asenteisiin. Tule mukaan Hyviksen selviytyjiin ja tapaamaan inspiroivaa some-vaikuttajaa.

VAIKUTA MEDIALLA – ryhmä To 1.3.–26.4. klo: 13–16

Bloggaamme, vloggaamme, snäppäämme, kuvaamme, ja äänitämme. Etsimme just sulle sopivaa tapaa toimia. Toiselle sopii paremmin käteen kynä, toiselle kamera, toinen on mieluummin kameran edessä ja toinen sen takana. Konkreettisia keinoja vaikuttaa median keinoin. Vierailemme radiossa tai lehden toimituksessa.

VAIKUTA TAITEELLA – ryhmä To 3.5.–28.6. klo: 13–16

Teemme craftivismia, kollaasitaidetta ja painamme t-paitoja. Etsimme konkreettisia keinoja vaikuttaa taiteen avulla. Vierailemme taidemuseolla tai teatterissa.

SOMEPORUKKA

Osaatko tai haluatko oppia käyttämään somea? Ota yhteyttä! Etsitään sulle sopiva toiminnan muoto. Ehkä haluat olla mukana viikkopäivittäjänä tai tulisiko sinusta somekouluttaja?

KATUJUHLA – STREET FESTIVAL 1.7.

Haluatko esiintyä tai vetää workshopin? Tai ehdottaa meille esiintyjää? Graffiteja, bändejä, breikkausta..mitä sä haluat kokea Katujuhlassa?

Ohjaajat:

Elokuva- ja teatteriohjaaja, kädentaitaja Katri Aaltio

Toimittaja ja mediataiteilija Virve Ahola.

Kirjailija ja kirjallisuusterapiaopiskelija Tuuli Kalliainen

Kaikki toiminnat ovat maksuttomia!

Voit tulla mukaan kaikkiin ryhmiin, leireille ja tapahtumiin, tai vain yhteen osioon. Kaikkiin osioihin mahtuu mukaan 10 ensimmäistä, ilmoittaudu heti!

Takaisin toimintakalenteriin