Mun kaupunki - Nuorten vaikuttamisen reseptit

Mun kaupunki - Nuorten vaikuttamisen reseptit

Ilmoittautuminen ja tiedustelut: katri.aaltio@hyvanmielentalo.fi, p. 0443114140

MUUTOSLEIRI 25.–29.6. klo 12–16

Päiväleiri, yöpyminen kotona. Kirjoitetaan ja tutustutaan blogin pitämiseen. Maalataan, piirretään tai tehdään savesta. Rakennetaan oma muutosnavigaattori. Hypätään tulevaisuusgeneraattoriin, josta löydetään keinoja vaikuttaa omaan elämään, kaupunkiin ja ihmisten asenteisiin. Tule mukaan sellaisena, kuin olet! Jokainen voi osallistua toimintoihin oman jaksamisensa ja kiinnostuksensa mukaan. Kavereita, kivaa tekemistä ja työkaluja oman mielen hyvinvointiin. Leiriviikko huipentuu kaupunkiseikkailuun, Hyviksen selviytyjiin, jossa uskaliaimmat tekevät sissitaidetta.

VAIKUTA TAITEELLA – ryhmä torstaisin 3.5.–28.6. klo: 13–16

Etsimme keinoja vaikuttaa omaan ja muiden elämään taiteen. Käymme teatterissa ja tutustumme lavastamoon ja puvustamoon, teemme kankaan painannalla statement-t-paitoja, tutustumme musiikin tekemiseen ja teemme kollaasitaidetta neulegraffiteja. Tässä porukassa voit olla ihan omana itsenäsi just sellasena kuin olet! Tervetuloa mukaan siis myös kaikki ujot jännittäjät ja rohkeat höpöttäjät, masentuneet mateet ja aktiiviset ampiaiset!

HYMY - HYVÄN MIELEN STREET FESTIVAL 28.6.

Haluatko esiintyä tai vetää workshopin? Tai ehdottaa meille esiintyjää? Graffiteja, bändejä, breikkausta... Mitä sää haluat kokea Katujuhlassa?

Ohjaajat:

Elokuva- ja teatteriohjaaja, kädentaitaja Katri Aaltio

Kirjailija ja kirjallisuusterapiaopiskelija Tuuli Kalliainen

Kaikki toiminnat ovat maksuttomia!

Voit tulla mukaan kaikkiin ryhmiin, leireille ja tapahtumiin, tai vain yhteen osioon. Kaikkiin osioihin mahtuu mukaan 10 ensimmäistä, ilmoittaudu heti!

Takaisin toimintakalenteriin