Kesän tapahtumat ja retket

Kesän tapahtumat ja retket

 

Kesäkauden avajaiset 31.5.

31.5. klo 12-13 Infoa tulevan kesän toiminnasta ja kesän toimintakalenteri jakoon. Tilaisuudessa yhteislaulua ja sooloesiintymistä. Mukana laulattamassa Sanna ja Hyvän mielen talon kitararyhmä. Lämpimästi tervetuloa! Kahvitarjoilu!

Kesän tarinakahvilat

Hyvän mielen talon kesäkahvit nautitaan kokemustarinoiden siivittäminä. Tule sinäkin kuulolle ja keskustelemaan toipumisesta ja selviytymisestä!

Keskiviikkoisin klo: 12.00-13.00
07.06. Mielenterveys, luopuminen ja kiitollisuus, Mika Saarinen
14.06. ”Sydämellisin terveisin äiti” – Miten lapsen sairaus vaikuttaa perhee-seen?, Elina Haataja-Ilmola
21.06. Yrittäjän pyörä hiljeni, Veijo Korpi
28.06. Sain luvan parantua, Raija Karjula
05.07. Mielen ja kehon kokemuksia, Eija Hilla

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Kahvitarjoilu. Tervetuloa! Paikka: Hyvän mielen talo, 2. krs., Ilona, Kauppurienkatu 23, Oulu. Lisätietoa: Päivi Isojärvi, p. 041 4667 683, paivi.isojarvi(at)hyvanmielentalo.fi

Vierailu Taidemuseoon 7.6.

Lähtö Hyvän mielen talolta klo 13.30 Mennään yhdessä tutustumaan Oulun taidemuseon näyttelyihin. Hyvän mielen talo tarjoaa sisäänpääsyn ja opastuksen. Esillä olevat näyttelyt: - Suomen taiteen tarina - Ateneumin kiertävä kokoelma - Suomalainen elegia - Hugo Simbergin grafiikkaa - Liitos - Luonto uudessa tarkastelussa. Vierailun ohjaa vapaaehtoinen Miia

Toritapaaminen 12.6.

Lähdemme yhdessä nauttimaan toritunnelmasta Oulun kauppatorille. Kiertelemme kojuja, käymme kauppahallissa, kahvittelemme (omakustanteisesti) ja ideoimme osallistujien mukaan sopivaa ohjelmaa. Lähtö Hyvän mielen talolta klo 13.00, tai voit tulla suoraan Toripolliisipatsaalle klo 13 jälkeen. Vetäjinä Piritta ja Maiju.

Pyöräilyretki Turkansaareen 13.6.

Tiistaina 13.6. klo 10.30- Lähtö Hyvän mielen talon edestä klo 10.30. Turkansaareen pyöräilymatkaa kertyy noin 15 km. Paikan päällä tutustutaan Turkansaareen. Alueen opastus klo 12 alkaen kestää noin 60-70 minuuttia. Kierroksen aikana kierretään alue lävitse ja opas kertoo alueen historian ja elinkeinoista, kuten tervanpoltosta. Hyvän mielen talo tarjoaa sisäänpääsyn ja opastuskierroksen. Tunnin kestoinen opastus alkaa klo 12. Otathan omat eväät mukaasi. Kahvila on myös avoinna. Ainakin oma juomapullo kannattaa varata mukaan. Vetäjänä Sisko-Liisa ja Jari. Ilmoittautuminen Hyvän mielen talon neuvontaan viimeistään 9.6. paikan päällä tai numeroon 041 463 5712. Ryhmäkoko 10. Säävaraus: sateella retki perutaan!

Juhannus- teemakahvila 22.6.

Ilonassa klo 11.00-13.00 "Nouse lempi liehumahan, kunnia kupajamahan." Virittäydymme yhdessä keskikesän juhlaan. Askartelemme kukkaseppeleitä ja koruja. Lisäksi kirjoitamme lemmenloitsuja ja perehdymme juhannustaikoihin. Ohjaajina Virve ja Valentina. Tervetuloa!

Mielitarinoita- Bloggaisinko mielenterveydestä 28.6.

Klo: 13.15-14.45 Hyvän mielen talo, Ilona. Paikalla Mielitarina-blogin kirjoittaja Mirja Lahti: Jaan omia kokemuksiani blogin kirjoittamisesta ja vastaan mielelläni blogin aloittamiseen tai kirjoittamiseen liittyviin kysymyksiin. Teemme myös yhdessä helpon kirjoitusharjoituksen. Halukkaat voivat antaa tuotoksensa julkaistavaksi blogissani. Otan myös mielel-läni vastaan juuri sinun mielenterveysaiheisen tekstisi julkaistavaksi sivullani. Tuo se mielellään muistitikulla tai lähetä osoitteeseen mirja.hyvis@gmail.com. Kaikki ovat tervetulleita mukaan, kirjoituskokemusta ei tarvita!

Kesäretki Nallikariin 27.6.

Lähtö Hyvän mielen talolta pyörillä klo 13.30. Voit tulla myös suoraan Nallikariin. Kokoontuminen bussipysäkillä Edenin edessä noin klo 14.00. Nallikarissa mahdollisuus erilaisiin kesäaktiviteetteihin. Voimme pelata rantalentistä tai mölkkyä, mutta olet myös tervetullut vain nauttimaan kesäpäivästä piknikin muodossa. Mukana retkellä sosionomiopiskelija Maiju. Säävaraus: sateen sattuessa retki perutaan.

Piknik Ainolan puistossa 11.8.

Piknik klo 13.00-15.00 Ainolan puistossa. Lähdemme talolta klo 13.00. Voit tulla myös suoraan Ainolan puistoon, Pohjois-Pohjanmaan museon eteen. Piknikillä on luvassa mukavaa yhdessä oloa, pientä purtavaa ja yhteislaulua. Mukana: Virve sekä Sanna ja Katariina laulattamassa.

Katsaus Hyvän mielen talon syksyn toimintaan 24.8.

Tietoa Hyvän mielen talon tulevan syksyn toiminnasta torstaina 24.8. klo 13.00-14.00. Tilaisuus pidetään Ilonassa Kahvitarjoilu!

Takaisin toimintakalenteriin