Tulepa talolle toiseen kerrokseen to 10.1. klo 13-14.30

Tulepa talolle toiseen kerrokseen to 10.1. klo 13-14.30

04.01.2019

Ryhmätila Ilonassa järjestetään kaikille avoin keskustelutuokio, jossa tutustutaan Hyviksen kevään ohjelmaan ja keskustellaan ajankohtaisista asioista.

Meillä on keväällä käynnistymässä uudelleen mm. nuorten aikuisten (18-35-vuotiaat)  Mielipaletti-toiminta ja jonkin verran lisäresurssia saadaan myös kokemustoimintaan. Voimme palkata nuoren työntekijä Paikka auki II-työllistymisohjelman avulla mm. vertais- ja kokemustoiminnan tehtäviin myöhemmin keväällä.

Keskustelua on viime aikoina herättänyt mm. toimitilojen käyttö ja mahdolliset muutokset olohuonetoiminnan osalta, uudet aukioloajat on otettu käyttöön, toivomuksia on tullut säännöllisten olohuonekahvien järjestämisestä ja kahviautomaatin kahvilaatuun on toivottu muutosta...

Kaikenlaisia asioita on siis kävijöillä mielessä. Minkälaisia asioita sinä pohdit? Tule mukaan tapaamiseen ja tuo terveiset suoraan muille kävijöille ja talon henkilökunnalle, josta paikalla ovat ainakin järjestötyöntekijä Päivi Heikkilä, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori Jenni Tulppo ja toiminnanjohtaja Solja Peltovuori. Mahdollisesti muitakin työntekijöitä tilanteen mukaan.

Tervetuloa kahville ja keskustelemaan!

Takaisin tapahtumalistaan