Teemakahvilassa 20.3. klo 13.30-15 tutustumista karateharrastukseen

Teemakahvilassa 20.3. klo 13.30-15 tutustumista karateharrastukseen

02.03.2018

Väkivaltaista tappelemista vai urheilullista itsepuolustusta? Karatesta elää monenlaisia mielikuvia, ja harva niistä on totta. Karatea voi harrastaa kuntoiluna ja kilpaurheiluna, mutta myös terveyttä ylläpitävänä, itseään kehittävänä ja yhteisöllisenä liikuntana. Karate kehittää koordinaatiokykyä, keskittymistä, lihaskuntoa, tasapainoa ja mielenhallintaa, ja sopii kaikenikäisille ja -tasoisille harrastajille. Karate tutustuttaa myös dojo-kulttuurin ja kamppailulajien perinteisiin. Teemakahvilassa karateharrastusta esittelemässä lajia harrastavat Anniina ja Henri, jotka esittävät myös muutamia teknisiä näytteitä.

Lisäksi teemakahviloissa tulossa:

Postcrossing ma 19.3. klo: 14-15

Tiesitkö, että suomalaisia postcrossaajia on jo yli 20 000! Kauniita käsin kirjoitettuja postikortteja maailmalta, ystävyyttä yli rajojen, kansainvälisyyttä, kulttuurinvaihtoa, postikorttiostoksia, miittejä, postikorttifestareita, yhdistysmatka Ahvenanmaalle, vuoden taiteilijan tapaaminen, karttuva kielitaito, mielenkiintoisia postimerkkejä - tätä kaikkea ja paljon muuta on postcrossing.

Postcrossaamista esittelee Taru Lauru. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

 

Käsityökahvila ke 28.3. klo 13-15., 25.4. ja 23.5. klo 15-17

Tehdään käsitöitä yhdessä. Voit tuoda omia töitä ja aiheeseen sopivia kirjoja esille muiden ihailtavaksi ja inspiraatioksi. Tule viettämään leppoisaa iltapäivää kädentaitojen parissa! Pannu kuumana! Tervetuloa!

Himmelin askartelua ke 4.4. klo 12–15

Kahvilan aikana askarrellaan muovipilleistä himmeli. Himmelin askarteluun täytyy varata aikaa kolme tuntia, joten jos haluat askarrella valmiiksi asti oman himmelisi, niin olethan paikalla heti klo 12. Mukaan mahtuu myös katsomaan ja tätä kautta tutustumaan himmeliaskarteluun. Vetäjänä Pia.

Takaisin tapahtumalistaan