Kamukahvilan kevään 2019 ohjelma

Kamukahvilan kevään 2019 ohjelma

11.01.2019

Hyvän mielen talon kamukahvila jatkuu 24.1.2019 klo 13-14.30 sanaselitys- ja lautapeliteemalla. Kamukahvilassa on kullakin kerralla mukavaa, rentoa yhteistä toimintaa ja keskustelua – kahvittelun lomassa. Kamukahvilan kevättä suunnittelee ja ohjaa vapaaehtoistoimija Kaisa. Kokoontumiset ovat noin kerran kuukaudessa tammi-kesäkuussa torstaisin klo 13-14.30 seuraavilla teemoilla:

24.1. - Sananselitystä ja muita lautapelejä toiveiden mukaan - tutustumista ja toiveita toiminnan suhteen.
21.2. - Musavisa - mikä esittäjä, mikä biisi? Visailua tiedon ja tuurin voimalla pienissä ryhmissä.
28.3. - Kukkien symboliikkaa ja kevätistutuksia. Tutustutaan kukkien symboliseen kieleen ja istutetaan kesäkukkien siemeniä. Halutessasi voit ottaa myös omia astioita tai siemeniä mukaan.
2.5. - Vapaata askartelua - askarrellaan yhdessä kortteja tai tule tekemään vaikkapa huoneentaulu omalla voimalauseella/suosikkiaforismillä.
23.5. - Taiteilua musiikin voimalla. Nautitaan musiikista ja tehdään sen inspiroimana yhteisöllinen maalaus. Taiteilu ei vaadi aiempaa maalausosaamista.
13.6. - Kesän kirjavinkit ja lukemisen vaikutukset hyvinvointiin - voit esitellä myös oman suosikkikirjasi tai kirjavinkkisi. Kerätään toiveita syksyn kamukahvilaa varten.

Tervetuloa viihtymään ja kahvittelemaan yhdessä!

Takaisin tapahtumalistaan