Joulujuhla

Joulujuhla

01.11.2018

Tervetuloa mukaan yhteiseen joulujuhlaamme

Paikka: Ravintola Rauhala, Mannenkatu 4, Oulu
Aika: lauantaina 15.12.2018 klo 13-16:30.

Runsas joulubuffet ja mukavaa musiikkia tarjolla Ravintola Rauhalassa Hyvän mielen ta-lon jäsenille ja toimintaan osallistuville kävijöille edulliseen hintaan.

Sahan Pojat - Sahan Pojat on monipuolinen akustinen duo Oulusta. Yhtyeen jäsenet Markus Pätsi ja Samuel Halonen perustivat duon soitettuaan monta vuotta yhdessä lukui-sissa eri projekteissa. Markuksen pitkä kokemus trubaduurina löysi vahvan kumppanin Samuelin kansallisromanttisesta melodican soitosta ja cajon-kompeista. Poikien ohjelmisto sisältää kansanmusiikkia, jazzia sekä nykypäivän poppia ja rokkia. Keikoillaan Pojat luovat orgaanisen ja intiimin tunnelman jossa läpi leikataan syväluotaavasti suomalaista sielunmaisemaa.

Hyvän mielen talon jäsenille ja toimin-taan osallistuville kävijöille ohjelma ja ruokailu ovat yhteishintaan 20 euroa. Muille lipun hinta on 50 euroa. Lippuja voi ostaa max. 2 kpl/henkilö.

Lippuja myydään Hyvän mielen talon neuvonnassa käteisellä tai erikseen sopimalla tilille 4.12.2018 saakka tai niin kauan kuin niitä on. Lisätiedot Hyvän mielen talon neuvonnasta 041 463 5712.

Takaisin tapahtumalistaan