Hyvinvointihetki ke 2.5. klo 11–12.30

Hyvinvointihetki ke 2.5. klo 11–12.30

28.03.2018

Tuntuuko, että hautaudut kiireen tai velvollisuuksien alle? Haluaisitko antaa itsellesi hetkeksi luvan pysähtyä? Kaipaatko yksinkertaisia työkaluja arjen stressaaviin tilanteisiin? Tule mukaan hiljentymään ja kuuntelemaan itseäsi. Hyvinvointihetki pohjautuu Suomen Joogaliiton harjoitteisiin, jotka ovat kaikille soveltuvia lempeitä liikkeitä ja asentoja alku- ja loppurentoutumisineen. Hetken vetää Suomessa ja ulkomailla kouluttautunut jooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, urheiluhieroja Aino-Mari Kiianmies, joka opiskelee parhaillaan SJL-jooganopettajaksi.

Varaathan itsellesi mukavan, joustavan vaatetuksen, halutessasi juomapullon sekä tarpeeksi vaatetta mukaan (alku- ja loppurentoutumiseen halutessasi myös viltin, villasukat ja päänalusen). Voit ottaa mukaasi oman joogamaton, mutta mattoja käytettävissä myös Hyvän mielen talon puolesta.

Mukaan mahtuu seitsemän osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 27.4. mennessä Hyvän mielen talon Neuvontaan p. 041 463 5712.

Takaisin tapahtumalistaan