Hyvinvointihetki 29.5. klo 11–12.30

Hyvinvointihetki 29.5. klo 11–12.30

09.05.2018

Aino-Mari Kiianmies järjesti meillä toukokuun alussa Hyvinvointihetken ja palautteissa osallistujat toivoivat tätä lisää. Tarjoamme toukokuun lopussa mahdollisuuden osallistua toiseen samanlaiseen hetkeen:

Haluaisitko antaa itsellesi hetkeksi luvan pysähtyä? Kaipaatko yksinkertaisia työkaluja arjen stressaaviin tilanteisiin? Tule mukaan hiljentymään ja kuuntelemaan itseäsi. Hyvinvointihetki pohjautuu Suomen Joogaliiton harjoitteisiin, jotka ovat kaikille soveltuvia lempeitä liikkeitä ja asentoja alku- ja loppurentoutumisineen. Hetken vetää Suomessa ja ulkomailla kouluttautunut jooga-, rentoutus- ja meditaatio-ohjaaja, urheiluhieroja Aino-Mari Kiianmies, joka opiskelee parhaillaan SJL-jooganopettajaksi.

Varaathan itsellesi mukavan, joustavan vaatetuksen, halutessasi juomapullon sekä tarpeeksi vaatetta mukaan alku- ja loppurentoutumiseen. Voit ottaa mukaasi oman joogamaton, mutta mattoja käytettävissä myös Hyvän mielen talon puolesta.

Mukaan mahtuu kuusi osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset 28.5. mennessä Hyvän mielen talon Neuvontaan p. 041 463 5712.

Takaisin tapahtumalistaan