Henkisen hyvinvoinnin viikko

Henkisen hyvinvoinnin viikko

09.04.2019

Henkisen hyvinvoinnin viikkoa vietetään Hyvän mielen talolla 23.-26.4. 2019. Viikon aikana keskitytään omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen eri teemoja hyödyntäen.

Tiistaina 23.4. klo 16-18 kahvittelun lomassa tutustumista Hyvän mielen taloon. Pannu kuumana ja paikalla porisemassa Hyvikseltä Päivi ja Piia.

Keskiviikkona 24.4.
klo 13-15 kuullaan ja keskustellaan kotivimisen vallankumouksesta klo 13-15. Kotviminen on vanha suomalainen sana, joka tarkoittaa tauottamista tai lykkäämistä. Aiheeseen perehdyttävät kirjailijat Jenny Kangasvuo, Jonna Pulkkinen ja Katri Rauanjoki.

klo 17-18 Ari Oja kertoo tulevasta MBSR –menetelmään (rentoutus ja stressinhallinta hyväksyvän tietoisen läsnäolon avulla) perustuvasta ryhmästä; Paluu mielen tyyneyteen ja hyvinvointiin. Kuulet menetelmän eduista ja pääset tutustumaan aiheeseen ohjatun harjoituksen myötä.

Torstaina tuunausta pop in työpajassa klo 14-18. Ota mukaan vanha t-paita, kassi, farkut tai jokin muu tekstiili. Myös talolta löytyy tuunattavaa ja tarvikkeita. Tule ja mene omien aikataulujesi mukaan. Ohjaajina Ella ja Katri Mielipaletista.

Perjantaina klo:14-15 Rennosti viikonloppuun: Sinä olet tärkeä-huolehdi itsestäsi! Tule kuulemaan ja kokeilemaan mitä vaikutuksia rentoutumisella on kehoon ja mieleen. Tuokio toteutetaan mukavasti istuen.
Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja avoimia kaikille, eikä ennakkoon tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa!

Takaisin tapahtumalistaan