Elokuun teemakahviloissa aiheena kirjoittaminen

Elokuun teemakahviloissa aiheena kirjoittaminen

02.08.2018

"Sillä se kauneus on enemmän totta tänäpäivänä" -teemakahvila ti 14.8. klo 13-14

Onko sinulla unelmia? Onko sairautesi tai vajaakuntoisuutesi koskaan rajoittanut unelmiesi eteenpäinviemistä? Uskallatko kohdata unelmasi? Kati Hietaniemelle kirjan kirjoittaminen ja julkaiseminen oli kerran unelma, jonka hän toteutti. Tuo kirja taltioi otteita toipumisprosessin varrelta. Mikä oikeastaan on tervettä, mikä sairasta. Millainen on häilyvän terveyden ja yhteiskunnan kohtaaminen. Kenelle unelmat ja "normaali" elämä kuuluvat? Tule poimimaan oma kappaleesi "Sillä se kauneus on enemmän totta tänäpäivänä" - teosta Hyvän mielen talon teemakahvilassa ti 14.8. Kati Hietaniemi paikalla kertomassa kirjan taustoista. Lämpimästi tervetuloa! Kahvitarjoilu!


Sanojen virta -teemakahvila ma 20.8. klo 12–14.30

Pysähdytään kirjoittamisen ja tekstien lukemisen äärelle! Aluksi kirjoitetaan vapaamuotoisesti tai halutessaan voi hyödyntää valmiita aihe-ehdotuksia/ideoita. Tekstilaji/-tyyli vapaa. Voit kirjoittaa omasta elämästäsi tai täysin kuvitteellisesti. Lopussa tekstit luetaan ääneen. Voit lukea itse omia tekstejäsi tai antaa niitä nimettömänä vapaaehtoisen vetäjän luettavaksi. Kirjoittamisen ja lukemisen lomassa kahvitellaan talon tarjoamana!

2.8. alkaen Hyvän mielen talolta löytyy tekstiboksi ja mielikuvitusta herätteleviä teemoja, joten voit virittäytyä kahvilaan jo etukäteen kirjoittamalla ja jättämällä tekstisi boksiin kahvilaa odottamaan.

Teemakahviloissa kahvit ja teet Hyvän mielen talon tarjoamana. Tervetuloa mukaan kuulemaan, keskustelemaan ja kahvittelemaan!

Takaisin tapahtumalistaan